Az ÚjSzövetség Gyülekezetről

Történetünk

A gyülekezetünk vezető pásztora Ráki Tamás Pásztor, aki több, mint 20 éve indította el az Újszövetség Gyülekezetet.

 

Egy szerető család vagyunk, akik elhívásuknak érzik a nemzetünk és városunk szellemi megváltoztatását és ennek érdekében közbenjárunk és kiáltunk és imádkozunk az elveszettekért.

 

Küldetésünk, hogy só és fény legyünk ebben a világban és az életmódunkkal irányt mutassunk az elveszett világnak. Hiszünk Isten Szellemének a mozdulásában és abban, hogy Isten elhozza az ébredést a nemzetünkbe és a környező országokba.

Pásztoraink

Ráki Tamás

Apostol

Gyülekezetünk vezető Pásztora, aki több, mint 18 éve alapította a Gyülekezetet. Azóta Isten természetfeletti módon használja nemzetek és szolgálatok sorsának és emberek életének változtatásában.

Ráki Tamásné

Pásztor

Ráki Abigél

Pásztor

Tamás Apostol felesége, aki odaszánt életével és kedves szellemével sokakat segített megismerni az Atya szívét és a Szent Szellem jelenlétét. Több, mint 25 éve élnek házasságban Tamás Apostollal.

Abigél Pásztor Tamás Apostolék egyik gyermeke, aki 2016-ban lett pásztori szolgálatba állítva. Az Urat szenvedélyesen szeretve és képviselve sok szellemi gyermek felépülésében vett részt és a legjobb rész még hátra van.

Simon István

Pásztor

Isten kegyelméből egy olyan kedves és alázatos szívvel lett megáldva István Pásztor, hogy még a legnehezebb körülmények között is sokakat tud tanácsolni és bátorítani. Több évtizede már az Úr szolgálatában van egész családjával együtt.

+3670 600 5577

rendeles.ujszovetseg@gmail.com

Magyarország,

3531 Miskolc, Nagyváthy utca 6

Nyitvatartás:

Kedd: 18:00 - 21:00

​​Csütörtök: 18:00 - 20:00

​Péntek: 18:00 - 20:00

Vasárnap: 10:00 - 15:00

©2021 ÚjSzövetség Gyülekezet.

  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon