Az ÚjSzövetség Gyülekezetről

Történetünk

A gyülekezetünk vezető pásztora Ráki Tamás Pásztor, aki több, mint 20 éve indította el az Újszövetség Gyülekezetet.

 

Egy szerető család vagyunk, akik elhívásuknak érzik a nemzetünk és városunk szellemi megváltoztatását és ennek érdekében közbenjárunk és kiáltunk és imádkozunk az elveszettekért.

 

Küldetésünk, hogy só és fény legyünk ebben a világban és az életmódunkkal irányt mutassunk az elveszett világnak. Hiszünk Isten Szellemének a mozdulásában és abban, hogy Isten elhozza az ébredést a nemzetünkbe és a környező országokba.

Pásztoraink

DW_05633.jpg
DW_01762.jpg
DW_00247.jpg
DW_00253_edited.jpg

Ráki Tamás

Ráki Tamásné

Ráki Abigél

Simon István

Gyülekezetünk vezető Pásztora, aki több, mint 20 éve alapította a Gyülekezetet. Azóta Isten természetfeletti módon használja nemzetek és szolgálatok sorsának és emberek életének változtatásában.

Tamás Apostol felesége, aki odaszánt életével és kedves szellemével sokakat segített megismerni az Atya szívét és a Szent Szellem jelenlétét. Több, mint 25 éve élnek házasságban Tamás Pásztorral.

Abigél Pásztor Tamás Apostolék egyik gyermeke, aki 2016-ban lett pásztori szolgálatba állítva. Az Urat szenvedélyesen szeretve és képviselve sok szellemi gyermek felépülésében vett részt és a legjobb rész még hátra van.

Isten kegyelméből egy olyan kedves és alázatos szívvel lett megáldva István Pásztor, hogy még a legnehezebb körülmények között is sokakat tud tanácsolni és bátorítani. Több évtizede már az Úr szolgálatában van egész családjával együtt.